Waarom fotografie? Waarom is beeldmateriaal zo belangrijk? Foto’s zijn onderdeel van visuele communicatie. Een goed geplaatst beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en door gerichte en doordachte toepassing van fotografie wordt uw reclamecampagne echt onweerstaanbaar.

Foto’s kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden. Zo is er de mogelijkheid om een profielfoto in te stellen bij verschillende social media, word er in reclame-uitingen veel gebruik gemaakt van fotografie en kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van foto’s op uw website. Kortom foto’s zijn onmisbaar.

Fotografie is geschikt voor alle media

Fotografie kan een onderdeel zijn van uw huisstijl, brochure en/of website en is op verschillende manieren toepasbaar bijvoorbeeld:

  • Uw website
  • Een brochure of folder
  • Beursmaterialen
  • Reclame-uitingen
  • Nieuwsbrief
Fotografie maakt persoonlijk

Een reclame-uiting wordt persoonlijk met een foto van u en/of uw personeel of bijvoorbeeld een reportage van wat uw bedrijf aanbied. Door het gebruik van realistische fotografie schept u een band met uw doelgroep.

Uw fotograaf


Ik volgde de opleiding Photography op de fotovakschool in Nederland, en ontdekte al snel dat mijn hart lag bij het fotograferen van portretten, reclame en lifestyle. Daarin wilde ik me graag verder ontwikkelen. Na een half jaar stage te hebben gelopen bij Fotogw koos ik ervoor om stage te lopen in Melbourne, Australie. Daar, temidden van creatievelingen en vaktechnici leerde ik de kneepjes van het vak. Eenmaal terug in Nederland werkte ik als fotografe in mijn voormalige stagebedrijf. Maar nog liever wilde ik voor mezelf beginnen. En dus zette ik de stap: RVR Photography werd een feit!

Ik ontwikkel het hele concept, van idee tot ontwerp, tot compleet project. In die combinatie ligt mijn kracht. Bij het maken van portretten ga ik altijd net een stapje verder, waardoor ik niet alleen een portret maak maar de kijker ook laat zien wie jij bent en wat jou krachten zijn.

Reidunn van Riessen.

Vul uw gegevens in om een e-mail te ontvangen wanneer toekomstige professional portret sessies zijn gepland.